Hogyan lehet törölni a CALLS, szöveges üzenetek és a gyakori kapcsolatok nyilvántartását

A hívások, a szöveges üzenetek és a gyakori kapcsolatok történetét vagy rögzítését kézzel vagy automatikusan törölheti .

Az Android rendszer már rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy ezeket az információkat manuálisan távolítsa el. Csak a telefonalkalmazásra, névjegyekre vagy üzenetekre kell mennie, és hosszú nyomást kell tennie a törölni kívánt rekordra. Azt is elmondjuk Önnek, hogy egy olyan alkalmazásról van-e szó, amely automatikusan törli a rendszereket.

A hívás történetének törlése

  1. Nyissa meg a "Telefon" alkalmazást (a híváskor használt alkalmazást)
  2. Koppintson a "Legutóbbi", "Hívás" vagy egy kapcsolódó kifejezésre.
  3. Hosszan nyomja meg a törölni kívánt hívást. Meg kell jelölni. Ezután normálisan megérintheti a többi hívást, hogy megjelölje őket.
  4. Koppintson a "Törlés" gombra.

A szöveges üzenetek törlése

  1. Nyissa meg az "Üzenetek" alkalmazást (az, amit az üzenetek küldéséhez használ)
  2. Hosszú nyomást gyakoroljon a törölni kívánt üzenetre. Meg kell jelölni. Ezután normálisan megérintheti más szöveges üzeneteket, hogy megjelölje őket.
  3. Koppintson a "Törlés" gombra.

Törölje a gyakori kapcsolatokat az Androidon

  1. Futtassa a "Phone" alkalmazást.
  2. Hosszú nyomást gyakoroljon a törlendő gyakori kapcsolatra. Ezután hosszan érintse meg a többi gyakori kapcsolat kiválasztásához.
  3. Koppintson a "Törlés" gombra.

Ezt a "Kapcsolatok" alkalmazásból is megteheti. Itt az APP beállításaiból is kikapcsolhatja a gyakori kapcsolatokat mutató funkciót. Így a legjobban hívott kapcsolatok soha nem jelennek meg a rendszerleíró adatbázisban. A Samsung telefonok ezt a lehetőséget választják.

A gyakori kapcsolatok törlése a "Telefon" alkalmazásból automatikusan eltűnik a "Kapcsolatok" alkalmazásból és fordítva. Ha kétségei vannak, ellenőrizze, hogy van-e.

A rekordok automatikus törlése

Amint láttuk, nem szükséges telepíteni semmilyen alkalmazást a hívás történetének törléséhez, szöveges üzenetek törléséhez és gyakori kapcsolatokhoz. De ha azt szeretné, hogy ezek a rekordok automatikusan törlődjenek, és mindent egyszerre használhassunk, használhatja az History Eraser alkalmazást. Beállíthatja, hogy azok automatikusan törlődjenek minden gyakran. Még egy widgetet is hozzáadhat a kezdőképernyőhöz, hogy mindent egyetlen érintéssel töröljön.